Onze troeven

ONZE TROEVEN

  1. Villitalia
  2. >
  3. Over ons
  4. >
  5. Onze troeven

Persoonlijk gecontroleerde accommodaties

 

Wij vinden het belangrijk om accommodaties aan te bieden van een zekere kwaliteit die gelegen zijn op gunstige locaties. Op basis van foto’s, beschrijvingen en beoordelingen kan je veel selecteren, maar wij kiezen ervoor om verder te gaan zodat ons reisadvies optimaal en op uw maat is.

 

Daarom bezoeken wij persoonlijk het overgrote deel van de accommodaties die wij aanbieden via de website en onderwerpen wij ze aan onze  kwaliteitscontrole. Bovendien stellen we ons dan de vraag of we onszelf de vakantie zien doorbrengen in het vakantieverblijf.

 

U kan deze persoonlijk bezochte accommodaties gemakkelijk herkennen dankzij het kwaliteitslabel dat wij toekennen en weergeven op de pagina van deze accommodaties.

Gratis gepersonaliseerde huisboeken

 

Uw vakantie bestaat natuurlijk uit meer dan een kwaliteitsvolle vakantieaccommodatie. Elke streek heeft zo z’n eigen trekpleisters om te bezoeken, gelegenheden om aan deel te nemen of activiteiten om te doen.

 

Wij bundelen deze verzameling aan activiteiten en combineren dit met tal van nuttige info en adressen en we gieten dit in 1 handige gids: het huisboek. Elke vakantieaccommodatie in ons aanbod heeft zo z’n eigen op maat gemaakt huisboek.

 

Na uw reservatie ontvangt u gratis uw digitale versie van uw gepersonaliseerd huisboek zodat je je vakantie tot in de puntjes kan plannen. Op aanvraag sturen wij u een afgeprinte versie van het huisboek per post.

Het is reeds de tweede maal dat wij met Villitalia naar Italië gingen en zijn met name erg te spreken over de huisboeken. We kunnen daarmee op voorhand al een beetje plannen wat we precies willen doen en ter plaatse is het ook heel handig om snel de dichtsbijzijnde supermarkten te vinden.

Joris Maes

Toscane 2018

Reisadvies op afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor

 

Je reis plannen via het internet heeft vele voordelen. Het is snel, je kan het vanuit je luie zetel en je kan het wanneer je zelf wil zonder rekening te moeten houden met openingstijden. Er zijn natuurlijk ook enkele beperkingen zoals het gemis aan een persoonlijk contact.

 

Wij bieden u daarom de mogelijkheid om een afspraak te maken met één van onze reisagenten om u persoonlijk op maat advies te verlenen op basis van uw behoeften. U kan deze afspraak laten doorgaan bij ons op kantoor in Breda tijdens de kantooruren óf u kan kiezen voor een huisbezoek van een reisagent op een tijdstip naar keuze.

Vakantievoorstel op maat

 

Vindt u niet meteen wat u zoekt? Bent u op zoek naar iets specifiek? Wenst u graag op basis van enkele criteria die voor u belangrijk zijn een aantal alternatieven voorgesteld krijgen waaruit u dan een keuze kan maken?

 

Vraag dan gewoon een op maat gemaakt vakantievoorstel aan en wij bezorgen u zo snel mogelijk uw eigen samengestelde minibrochure met verschillende alternatieven.

Transparante prijzen

 

Prijzen van de accommodaties worden in principe per week of per nacht weergegeven. De geafficheerde prijs die u telkens ziet is zoals ook aangegeven de ‘vanaf-prijs’. De prijzen variëren per periode en wanneer u een bepaalde periode kiest dan zal de prijs zich aanpassen. Zo weet u steeds welke prijs u betaalt in de verschillende periodes.

Soms zijn er verplichte kosten die u ter plaatse moet voldoen zoals bijvoorbeeld de eindschoonmaak of de toeristenbelasting. Ook dit wordt steeds aangegeven op de pagina van het vakantieverblijf zodat u hiervan op voorhand op de hoogte bent.

Services die niet verplicht zijn, maar wel betalend zijn, zijn ter plaatse te voldoen. Ook dit wordt aangegeven in de detail van het vakantieverblijf.

Verder mag u erop rekenen dat u bij ons GEEN extra dossierkosten bijkomen.

Familiebedrijf

 

Villitalia is een familieonderneming. Voor u betekent dit dat u erop kan rekenen dat wij persoonlijk betrokken zijn bij alle activiteiten van ons reisagentschap. U heeft contact met mensen die echt begaan zijn met het succesvol organiseren van uw reis en u kan daarom ook rekenen op dienovereenkomstige service.

Italiaans sprekende medewerkers

 

U kan op onze medewerkers rekenen om u te adviseren vóór en na uw verblijf. Ook tijdens uw verblijf kunnen wij voor u tussenkomen en direct communiceren met de verhuurder ter plaatse.

 

In sommige gevallen spreken de contactpersonen ter plaatse gebrekkig Engels of zelfs enkel Italiaans. Ook in deze gevallen kunnen wij voor u optreden en de contactpersoon ter plaatse te woord staan in het Italiaans, wat eventuele misverstanden tot een minimum moet beperken.

Villitalia