agriturismo's,vakantiewoningen,b&b, villa's in Italië

Top 3


Mieke Meeuwisse

Charlotte De Maeyer

Arne Saeys
Skip Navigation LinksHome : Fotowedstrijd - info

BEKENDMAKING WINNAARS FOTOWEDSTRIJD 2015Afgelopen maanden hebben jullie kunnen deelnemen aan de Villitalia Fotowedstrijd 2015! Ondertussen is het einde van de wedstrijd alweer een tijdje achter ons en hebben we als jury samengezeten om de winnaars van de fotowedstrijd te bevestigen en te contacteren. Maak kennis met de winnaars…WINNAARS MET DE MEESTE STEMMEN1. Arne SAEYS – 125 stemmenArne behaalde met z’n foto van Bologna 125 stemmen en is hiermee de winnaar van de Villitalia Fotowedstrijd 2015.
Hij wint hiermee een Villitalia reischeque ter waarde van € 500. Deze reischeque zal Arne kunnen besteden aan het reserveren van een Villitalia vakantieaccommodatie in Italië.
Proficiat Arne!


2. Charlotte DE MAEYER – 89 stemmenMet haar gezinsfoto in Florence, met onder meer haar dochtertje met de toepasselijke naam Florence, behaalde Charlotte 89 stemmen en de tweede prijs in onze fotowedstrijd.
Ze wint een fotoshoot op locatie t.w.v € 250, aangeboden door Fotografie Kathleen Rits. Onderwerp van de fotoshoot zal Charlotte kunnen kiezen. Dit kan gaan van familie- of gezinsfoto’s tot foto’s op een evenement.
Proficiat Charlotte!WINNAARS VAN DE JURYPRIJZEN1. Rick KLOEKKEDe jury van de Villitalia Fotowedstrijd verkiest Rick’s foto unaniem als één van de winnaars van een juryprijs. Rick wint z’n winnende foto op plexiglas in een groot formaat. Proficiat Rick!
Ons oordeel over de foto:
Tijdens het blauwe uurtje in Venetië maak je de mooiste foto' en een verlichte stad is altijd een leuk onderwerp om te fotograferen. In de buurt van de stad kleurt de lucht eerst oranjebruin. Door het gebruik van de lange sluitertijd worden de voorbijvarende boten lichtstrepen. Je ziet niet meer de werkelijke boot, maar enkel de beweging van de voor- en achterlampen. Dit geeft extra dynamiek aan deze foto samen met verschillende kleuren verlichting die aanwezig zijn. Ondanks de langere sluitertijd, is de foto goed scherp en straalt de foto de typische sfeer en gezelligheid van Venetië uit. Wij kregen meteen een vakantiegevoel.


2. Jee BECKERSJee’s foto werd genomen in een Venetiaanse winkel en we verkiezen deze als één van de winnaars van een juryprijs. Jee wint een Italiaans DVD cadeaupakket met zowel Italiaanse films als films die zich in Italië afspelen. Proficiat Jee!
Ons oordeel over de foto:
Waar we naar hebben gekeken bij de beoordeling van deze foto, was de originaliteit en de humor ervan. De motivatie die bij de foto werd gegeven was ook het idee dat we als jury hadden bij het zien van de foto: grappig! Het toont bovendien ook de (terechte) trotsheid van de Italianen op hun erfgoed en vertelt dus eigenlijk veel over de Italianen zelf.WINNAAR VAN DE VERLOTINGSPRIJS1. Martine DRIESENUit alle deelnemers werd 1 deelnemer willekeurig en door een onschuldige hand uitgeloot als winnaar van de verlotingsprijs. De gelukkige winnares heet Martine en zij wint een cadeaubon ter waarde van € 25 bij Albelli. Bij Albelli maak je zelf gemakkelijk de mooiste fotoboeken, kalenders, GSM hoesjes, wenskaarten, agenda’s en wanddecoratie. Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen!
Proficiat Martine!Alle winnaars worden persoonlijk gecontacteerd voor de overhandiging van hun prijs.

Bedankt aan alle deelnemers van de allereerste Villitalia Fotowedstrijd in samenwerking met Fotografie Kathleen Rits.

Raadpleeg het volledige wedstrijdreglement voor details m.b.t. deelname, stemmen en prijzen.