agriturismo's,vakantiewoningen,b&b, villa's in Italië

Top 3


Charlotte De Maeyer

Mieke Meeuwisse

Arne Saeys
Skip Navigation Links

ALGEMENE VOORWAARDEN FOTOWEDSTRIJD 2015


Villitalia BV is een reisagentschap gevestigd in Breda, Nederland en is de organisator van de fotowedstrijd in samenwerking met Fotografie Kathleen Rits (FKR).

 1. Deelname aan de fotowedstrijd houdt in dat onderstaande voorwaarden door de deelnemer worden geaccepteerd en dat de deelnemer er zich toe verbindt zich onvoorwaardelijk neer te leggen bij de beslissingen van de jury en de wedstrijdleiding. Beroep hiertegen is niet mogelijk.
 2. Deelnemers kunnen zich aanmelden vanaf 23 juni 2015 tot en met 30 september 2015.
 3. Stemmen op deelnemende foto’s kan vanaf 23 juni 2015 tot en met 15 oktober 2015.
 4. Winnaars van de fotowedstrijd worden uiterlijk 30 november 2015 bekendgemaakt.
 5. De deelnemer is minimum 18 jaar bij aanvang van de wedstrijd op 23 juni 2015 en heeft de Nederlandse of Belgische nationaliteit of is ingezetene van Nederland of België.
 6. De deelnemer verbindt zich ertoe dat alle verstrekte persoonlijke informatie correct en accuraat is.
 7. Alle deelnemende foto’s worden gescreend op relevantie vóór ze op de wedstrijdpagina worden getoond en eventueel geweigerd indien ze deze screening niet doorstaan. Deze screening gebeurt door de jury die bestaat uit medewerkers van organisator Villitalia.
 8. Deelnemende foto’s moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:
  1. De foto werd genomen door de deelnemer zelf of de deelnemer staat zelf op de foto.
  2. De foto heeft te maken met Italië in de brede zin van het woord.
  3. De foto’s voldoen aan een standaardformaat. (geen panoramische foto’s)
  4. Resolutie van de foto moet voldoende hoog zijn. Foto’s genomen met een smartphone met standaardinstellingen voldoen hier doorgaans aan. (vb.: 1024x768 mpx)
  5. (Kleuren)filters op de foto’s zijn niet toegelaten.
  6. Zwart-wit foto’s zijn wel toegelaten.
  7. Het bewerken van foto’s in Photoshop, Lightroom, Instagram of gelijkaardige software is in beperkte mate toegelaten als het gaat over de gebruikelijke opwaarderingen zoals belichting en contrast die de kwaliteit van de oorspronkelijke foto opwaarderen.
 9. Deelnemende foto’s zullen na de screening binnen 24 uur op de wedstrijdpagina verschijnen wanneer ze voldoen aan de voorwaarden.
 10. Elke deelnemer kan met maximum 2 foto’s tegelijk deelnemen aan de wedstrijd. Indien de deelnemer met een derde foto wil deelnemen, zal één van de reeds deelnemende foto’s vervangen worden door de nieuwe foto. Het aantal stemmen van de 2 foto’s van 1 deelnemer worden NIET opgeteld.
 11. De deelnemer gaat akkoord dat de deelnemende foto’s door Villitalia/FKR vrij mogen worden gebruikt. Villitalia/FKR mag de naam van de deelnemer gebruiken in al haar uitingen. Villitalia/FKR is op geen enkele manier verantwoordelijk voor het gebruik van materiaal dat deelnemers plaatst op sociale media en uitingen van derde partijen.
 12. Elke stemmer kan en mag maximum 1 stem uitbrengen op één van de deelnemende foto’s.
 13. Om een geldige stem uit te brengen, moet deze bevestigd worden via de link die je toegestuurd krijgt in je e-mail.
 14. Villitalia behoudt ten allen tijde het recht om deelnemers uit te sluiten, bij twijfel over de rechtmatigheid van de stemmen.
 15. De deelnemer geeft Villitalia toestemming zijn of haar e-mailadres te verwerken in een databank om de deelnemer te kunnen informeren over het verloop van de wedstrijd. De gegevens van de deelnemers worden NIET doorgegeven aan derden.
 16. De deelnemer of stemmer gaat akkoord dat het door hen verstrekte e-mailadres door Villitalia/FKR kan worden gebruikt om eventuele aanbiedingen van Villitalia/FKR te communiceren.
 17. De verschillende winnaars van de wedstrijd worden op de volgende manieren bepaald:
  1. Aantal stemmen: De 3 deelnemers die de meeste stemmen verzamelen voor één van hun foto’s winnen elk een prijs.
  2. Juryprijs: De jury van Villitalia/FKR kiest 2 winnaars die niet in de top 3 van het aantal stemmen zijn geraakt. Keuze gebeurt op basis van verschillende factoren zoals originaliteit, esthetische waarde en relevantie.
  3. Verloting: Uit alle deelnemers wordt willekeurig 1 deelnemer geloot die de verlotingsprijs wint. Deze verloting gebeurt exclusief de winnaars van de overige prijzen.
 18. De hoofdprijs van de wedstrijd is een Villitalia reischeque ter waarde van € 500. Deze reischeque is geldig tot en met 31 december 2016. Deze uiterlijke datum wil zeggen dat de reis plaatsvindt in 2015 of 2016. Deze cheque is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen of promoties die van toepassing zijn. De reischeque kan enkel gebruikt worden voor het boeken van een Villitalia vakantieaccommodatie en is niet van toepassing op andere Villitalia services zoals reisverzekeringen en autoverhuur. Winnaar van de hoofdprijs is de deelnemer met de meeste stemmen voor zijn of haar foto op 15 oktober 2015.
 19. De prijzen worden toegekend na beraadslaging van de jury. Er wordt maximaal 1 prijs toegekend per persoon en adres/woonplaats waar meerdere personen samenwonen als gezin. Indien één deelnemer op 15 oktober 2015 met 2 foto’s in de top 3 van het aantal stemmen staat, wint de vierde in de rangschikking van het aantal stemmen de derde prijs.
 20. De prijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Ze zijn in geen geval inruilbaar tegen speciën of eender welk ander product, dienst of voordeel.
 21. Er is geen aankoopverplichting voor deze wedstrijd. Medewerkers van Villitalia en hun directe familieleden kunnen deelnemen aan de wedstrijd, maar komen niet in aanmerking om prijzen te winnen.
 22. De deelnemer gaat akkoord dat eventuele foto’s van de persoonlijke overhandiging van een prijs aan de winnende deelnemer door Villitalia/FKR vrij mogen worden gebruikt.
 23. De deelnemer uit zich niet negatief over Villitalia, FKR en mededeelnemers aan de wedstrijd.